Konfigurer dit Udekøkken

    Nulstil muligheder


    Læs mere på fogher.com 

LÆR UDEKØKKENET

at kende

ByLogstrup udekøkken findes i tre modeller med henholdsvis et, to eller tre skabe. Hele udekøkkenet er i vejrbestandige materialer, som kan tåle at stå ude i vind og vejr, og du kan opbevare dine ting sikkert og tørt i de tætsluttende skabe med drejelukning.

Der er hylder i alle skabe med undtagelse af modulet med indbygget vask. Hylderne kan justeres i højden efter behov.

Vælg imellem seks farver: Jet Black, Olive Green, Night Blue, Eucalyptus, Anthracite grey og Ocher Red. Bordpladen er i hvid Kerrock®, som er en kompositplade der tåler varme og er ridse-og skærefast, let at rengøre og vedligeholde.

Alle ByLogstrup udekøkkener har hjul, så du kan nemt flytte rundt på det til hverdag og til fest, ligesom du naturligvis også kan sætte flere moduler sammen. Og nu vi er ved det nemme, så er udekøkkenet vedligeholdelsesfrit, så du behøver ikke gøre andet end at give det en tur med en våd klud, og så er det klar til brug sæson efter sæson.

Designet er minimalistisk med et ”blødt” industrielt look takket være matte overflader og afrundede kanter – hvis dit udekøkken kan holde i årtier, så skal udtrykket også være tilsvarende enkelt og tidløst.

ByLogstrup er dansk design produceret i Danmark. Vi leverer udekøkkenet 100% samlet og har en leveringstid på 4-8 uger på farverne Jet Black, Olive Green, Night Blue, Anthracite Grey, Ocher Red og Taupe Grey.

Du får 2 års garanti på dit udekøkken
Der er 4 års udvidet garanti på sider, låger og bordplade. Denne garanti dækker ubrudte overflader

I menuen til højre finder du alle specifikationer.
Har du spørgsmål, kan du måske finde svaret i listen med hyppigt stillede spørgsmål, FAQ . Og hvis du stadig mangler informationer, er du altid velkommen til at kontakte os på info@bylogstrup.dk.

1 Modul L: 77,5 | D: 62 | H: 90,5 Cm Vægt 55kg
2 Moduler L: 153,5 | D: 62 | H: 90,5 Cm Vægt 110kg
3 Moduler L:230 | D: 62 | H:90,5 Cm Vægt 155kg
Grillskab L: 77,5 | D: 62 | H: 72 Cm Vægt 48kg

Alle vores udekøkkener er lavet i pulverlakeret zinkmagnesium og aluzink for at opnå den højeste kvalitet og en lang levetid.

Bordpladen er af kompositmateriale baseret på en teknologi, der gennem pres og høj varme giver en unik holdbarhed. Bordpladen er ridse- og skærefast, varmeresistent og utrolig let at rengøre og vedligeholde med almindelig rengøring.
Bordplader med vask kommer med hul til blandingsbatteri.

Bordpladen er FKM godkendt (Fødevare kontakt)

Hvis du vælger et udekøkken med vask, vil du få en bordplade, hvor vasken er limet i med en særlig tokomponentlim, som giver en “usynlig” overgang imellem bordplade og vask. 

Bemærk: Armatur medfølger ikke.

Med et udekøkken fra ByLogstrup er vedligeholdelsen minimal. Materialerne er vejrbestandige, så du slipper for at slibe, male osv. Udekøkkenet skal blot rengøres, som du ville rengøre dit indekøkken. 

Vi leverer dit nye udekøkken 100% samlet inden for 2-4 uger. Leveringsomkostningerne varierer i forhold til valgt model. 
Udekøkkenet bliver leveret til kantsten, kontakt os hvis udekøkkenet skal løftes ind/op.

Udekøkkenet bliver leveret på en træpalle som du selv skal bortskaffe. 

Det er vigtigt for os at du bliver glad for dit udekøkken og du forbliver glad. Så derfor giver vi 2 års garanti på dit udekøkken og en 4 års udvidet garanti på sider, låger og bordplade.

Denne garanti dækker ubrudte overflader

da_DKDansk