Professionelt udekøkken

i elegant nordisk design

Det fuldfunktionelle udekøkken fra ByLogstrup er designet i slidstærke og vejrbestandige materialer, der holder år efter år. Køkkenet er derfor velegnet til hoteller, restauranter, caféer og andre med udeservering, fordi det er pålideligt, holdbart og samtidig elegant. 

 

Outdoor Küche 3
udekøkken terrasse Außenküche utekök utekjøkken buiten keuken

Et udekøkken fra ByLogstrup er testet til at modstå selv de hårdeste vejrforhold. Det ruster ikke og mister heller ikke farve med tiden. Det vedligeholdelsesfri køkken er monteret på hjul, så det er nemt at flytte, og samtidig kan det nemt skræddersys til forskellige behov, idet det fås i adskillige farver, bordpladetyper og størrelser.

Tættere på gæsterne

Et velfungerende udekøkken skaber automatisk en større intimitet mellem gæster og personale, idet store dele af kokkenes og tjenernes arbejde foregår direkte foran gæsterne. Uanset om I har en gårdhave, en tagterrasse, en have eller andre udendørs faciliteter, der er oplagte til udeservering, baner et køkken fra ByLogstrup vejen for udendørs underholdning, kulinarisk kreativitet og en afslappet stemning.

Tegn udekøkkenet ind i nybyg fra start

Vi tror på, at udekøkkener ikke blot handler om design, men også om en livsstil. Vores tilgang kombinerer æstetik, funktionalitet og holdbarhed for at skabe udekøkkener, der smelter sammen med husets arkitektur og omgivelser. Fra det første strejf af inspiration til den endelige udførelse, arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at forstå deres ønsker og behov. Vi levere BIM filer til 3D produceret tegninger, se eksempel her 

Specialdesignede løsninger

Med et professionelt udekøkken fra ByLogstrup har I store muligheder for selv at påvirke designet, så det passer præcis til jeres behov. Det er fx muligt at få køkkenet i andre størrelser end standard, og elementerne fås i alle RAL- og NSC-farvekoder, så det matcher jeres brand og indretning. Samtidig har I også mulighed for at vælge og specialdesigne præcis den type bordplade, I har brug for.

4 års garanti og intet vedligehold

Et udekøkken fra ByLogstrup er udformet i ekstremt holdbare materialer:

  • Skabe og kabinetter er i pulverlakeret zinkmateriale, der ikke ruster eller ændrer karakter med tiden. Skabene lukker helt til, og I kan derfor opbevare fx brænde eller køkkenredskaber i dem året rundt. Skabene er monteret på hjul og kan nemt flyttes.
  • Bordpladen er lavet af Kerrock, et uv-bestandigt kompakt plastmateriale, som også er varme-, ridse- og skærefast.
  • I får 4 års garanti på sider, låger og bordplader, når I køber et udekøkken fra ByLogstrup.

Sådan designer I et udekøkken

  1. I vælger, hvor mange moduler I ønsker.
  2. I vælger farven (Jet Black, Olive Green, Night Blue, Anthracite Grey, Ocher Red og Eucalyptus).
  3. I vælger, om I vil have en vask, og hvor den skal installeres.

Passionerede kræfter bag Ideen bag ByLogstrup opstod i 2020, da Henrik Midtgård Hansen selv stod og manglede et pænt, funktionelt og prisvenligt udekøkken, som samtidig kunne tåle at stå ude uden at ruste eller miste sin glans. Sammen med partneren Dan Christensen trak de på deres mangeårige erfaring med at producere industriskabe i Logstrup Steel. Samtidig teamede de op med Henriks hustru, Michelle, der til daglig er designer for det franske køkkenudstyrsfirma Le Creuset, og hun har stået for køkkenets minimalistiske design med det bløde industrielle præg.

da_DKDansk