BYLOGSTRUP

Udekøkkenet

ByLogstrup udekøkken findes i tre modeller med henholdsvis et, to eller tre skabe. Hele udekøkkenet er i vejrbestandige materialer, som kan tåle at stå ude i vind og vejr, og du kan opbevare dine ting sikkert og tørt i de tætsluttende skabe med drejelukning

Outdoor Küche Udekøkken
Udekøkken

Et godt køkken har brug for et godt arbejdsområde. Det samme gælder også i et udekøkken, og det får du også lige her. Selvom designet vil klæde et hvert udendørs område, så er det vigtigt at køkkenets vigtigste opgave kommer til sit fulde, og at det er rart, nemt og funktionelt at kokkerere de lækreste retter. Derfor er der både plads til grill og madlavningen på bordet. Bordpladen kan yderligere tåle både varme, og så er det meget skærefast. Dette betyder at det virkelig kan håndtere, at blive brugt og stadig holde sig pænt.

Vejret i Danmark kan være brutalt og hensynsløst. Vi kender det alle sammen, og vi har alle oplevet det. Det fineste sommervejr kan ende ud i store regnskyl. ByLogstrup udekøkkens er designet til at kunne klare det danske vejr, og du skal ikke være nervøs for en ekstra byrde fra vedligeholdelsen af køkkenet. Det er nemlig meget nemt, både at gøre rent efter brug(Læs FAQ), men også at holde pænt på længere sigt. På baggrund af køkkenets evne til at klare alt slags vejr, så skal du ikke tøve med at anvende det til opbevaring af køkkenredskaber, tilbehør, viskestykker, skærebrætter, krydderier – ja alt hvad du skal bruge i et udekøkken. Du kan for eksempel anvende den nederste hylde i dit udekøkken til opbevaring af nogle af de ting, du bruger mest, og bruge den anden hylde til at opbevare brænde, kul eller en gasflaske tør for regn. Mulighederne er mange og pladsen er god. Der følger selvfølgelig også en stor vask med til dem, som skal have det meste ud af udekøkkenet. Den er dyb og bred, så der er massere plads til at vaske grøntsagerne og vaske op.

1 Modul måler 77,5Cm i bredden har en vægt på 55Kg og er perfekt til en Pizzaovn
2 modul måler 153,5Cm i bredden har en vægt på 110Kg.
3 modul måler 230Cm i bredden har en vægt på 155Kg
Grillskab har samme brede som 1 moduler, men er kun 72 Cm høj og passer til alle bordgrille på markedet.

Installationstips til udekøkkener

Hvis du drømmer om et udekøkken, der er både funktionelt og smukt, kan du overveje disse tips:1. Start med en grundlæggende plan. Når du ved, hvordan du vil have dit udekøkken til at se ud, skal du begynde at oprette en plan.
Dette vil hjælpe dig med at holde styr på tingene og holde dit design i overensstemmelse med dit budget.2. Vælg de rigtige materialer. Når det kommer til materialer, skal du tænke på holdbarheden og den lette pleje af dit nye udekøkken. PVC-rør er et populært valg til udendørs køkkener, fordi de er vejrbestandige og kan males eller farves, så de passer til ethvert udvendigt farveskema.3. Skab en udekøkkenoase. Uanset om du vil have et rustikt rum eller noget elegant og moderne, kan tilføjelse af nogle elementer som skodder eller balkonrækværk tilføje et ekstra strejf af luksus til dit køkken.

Konklusion

I denne sæson handler de bedste udekøkkenideer om at bringe naturen ind i hjemmet. Fra rustik til elegant er der en stil til alle, der ønsker at lave mad udendørs uden at ofre kvalitet eller funktion. Uanset om du leder efter wraparound verandaer eller store dæk, der kan rumme et stort madlavningsområde, har disse køkkener alt hvad du behøver og mere. Så vær kreativ i foråret og begynd at planlægge dit drømme udekøkken!

da_DKDansk