Model 3

Det store udekøkken

ByLogstrup udekøkken findes i tre modeller med henholdsvis et, to eller tre skabe. Hele udekøkkenet er i vejrbestandige materialer, som kan tåle at stå ude i vind og vejr, og du kan opbevare dine ting sikkert og tørt i de tætsluttende skabe med drejelukning.
udekøkken rødt

Model 3 måler 230Cm i bredden har en vægt på 155Kg

Der er hylder i alle skabe med undtagelse af modulet med indbygget vask. Hylderne kan justeres i højden efter behov.

ByLogstrup udekøkken kommer i 6 farver: Jet Black, Olive Green, Night Blue, Anthracite Grey, Ocher Red og Taupe Grey. Bordpladen er i hvid Kerrock®, som er en kompositplade der tåler varme og er ridse-og skærefast, let at rengøre og vedligeholde.

ByLogstrup udekøkken har hjul, så du kan nemt flytte rundt på det til hverdag og til fest, ligesom du naturligvis også kan sætte flere moduler sammen. Og nu vi er ved det nemme, så er udekøkkenet vedligeholdelsesfrit, så du behøver ikke gøre andet end at give det en tur med en våd klud, og så er det klar til brug sæson efter sæson.

Du får 2 års garanti på dit udekøkken
Der er 4 års udvidet garanti på sider, låger og bordplade. Denne garanti dækker ubrudte overflader.

Kontakt os her

Et godt køkken har brug for et godt arbejdsområde. Det samme gælder også i et udekøkken, og det får du også lige her. Selvom designet vil klæde et hvert udendørs område, så er det vigtigt at køkkenets vigtigste opgave kommer til sit fulde, og at det er rart, nemt og funktionelt at kokkerere de lækreste retter. Derfor er der både plads til grill og madlavningen på bordet. Bordpladen kan yderligere tåle både varme, og så er det meget skærefast. Dette betyder at det virkelig kan håndtere, at blive brugt og stadig holde sig pænt.
ByLogstrup udekøkken bringer glæde til dit udendørs liv. Det bliver endnu et samlingspunkt i husstanden, og det er er skabt til hyggelige stunder. Det er skabt til dig, som elsker at være udenfor eller til dig som gerne vil mere ud. ByLogstrup er nemlig ikke bare et udekøkken –  det er måske det “eneste” rigtige udekøkken.

Hvis du har nogle spørgsmål til ByLogstrup Udekøkken er du med velkommen til at kontakte os på info@bylogstrup.dk eller på vore kontakt side. Du kan også få svar på spørgsmål før og efter køb af udekøkken.

da_DKDansk