eksklusiv gasgrill

FÒGHER

ByLogstrup har i efteråret 2022 indgået en aftale med italienske FÒGHER om at kunne levere vores udekøkkener monteret med en af verdens bedste og mest eksklusive gasgrille på marked.

Afspil video om FOGHER
FOGHER

FÒGHER grillen har så høj en kvalitet at det er den eneste grillmærke ByLogstrup ville levere udekøkkenet med.

FÒGHER gasgrill er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer, der kan klare alle vejrforhold år efter år. Den specielle maling er modstandsdygtig overfor temperaturer op til 500°C. De isolerede dobbeltvægge og tætningslisten i låget sikrer konstant stabil temperatur under hele tilberedningen (lav som høj), mens luftfugtigheden er optimal til at bevare saft og smag i maden. En ny generation af ultra effektive brændere giver sammen med Fire Core systemet effektiv og jævn varmefordeling og et lavt forbrug af gas.

FÒGHER’s patenterede ventilationssystem adskiller gasdampe fra tilberedningsarealet, så maden tilberedes sundere og på en mere naturlig måde. De dobbelte grillriste sikrer, at der ikke drypper fedt og saft fra maden ned på brændere, så tilberedningsresultatet bliver bedre, rengøringen lettere og grillen holder længere tid. Overskydende fedt og saft fra maden løber ned i opsamlingsbakken, der er nem at tage ud for tømning, rengøring og vedligeholdelse.

Se det i 3D og AR her: LINK

Læs mere om indbygningsgrillen på fogher.com LINK

da_DKDansk