Begrænset tilbud til de første 20 kunder

Få en Cozze-pizzaovn ved køb af et udekøkken

Den perfekte opskrift på hyggelige sommeraftener

Med et udekøkken fra ByLogstrup og en 17″-pizzaovn fra Cozze har du den helt rigtige kombination til en hyggelig sommeraften på terrassen, altanen eller i haven.

Når det bliver varmere i vejret, har de fleste af os lyst til at tilbringe så meget tid som muligt udendørs. Et udekøkken er meget mere praktisk, end du måske tror – til alt fra klargøring af ingredienser til tilberedning af et lækkert måltid – som eksempelvis pizza.

Bygget til at holde

Udekøkkenet er lavet i de bedste materialer til formålet. Skabene er i aluzink og zinkmagnesium, som er pulverlakeret og testet til at kunne holde til udendørs brug i alle vejrforhold. Bordpladen er af kompositmaterialet Kerrock®, der er stærkt og holdbart.

Pizzaovnen fra Cozze er 17″, lavet i zinkbelagt stål. Den laver nemt pizzaer op til 42 cm i diameter med en højde på 80 mm. Ovnen er perfekt til at lave calzonepizzaer, pitabrød eller lignende, og kommer med en solid LFGB-godkendt cordierit pizzasten.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi gør altid vores bedste for at vores kunder finder den bedste løsning til deres kommende udekøkken.

da_DKDansk